I treća deonica predviđena projektom rekonstrukcije Ulice generala Živkovića je pri kraju. Uporedo se radi na više lokacija, a kako je najavljeno, građevinska sezona trajaće sve dok za izvođenje radova budu povoljni vremenski uslovi.

Ekipe radnika rade duž cele Ulice genarala Živkovića. U toku je uređenje trotoara, a intezivno se radi na svim pripremnim radovima, kako bi što pre bila završena I treća deonica.

Trotoari duž cele ulice generala Živkovića, obezbeđeni visokim ivičnjacima. Projektom su predviđena i mesta za parkiranje automobila, ali i postavljanje klupa i mobilijara. Građani sa nestrpljenjem završetak radova. Podsećamo, u Ulici generala Živkovića prethodila su brojna iskopavanja duž cele ulice . Dotrajala vodovodna i kanalizaciona mreža je zamenjena, a kako je ranije rečeno, svi radovi izvode se u cilju stvaranja kvalitetnijih uslova za život građana Novog Pazara.

Rekonsturkcija ulice generala Živkovića, koja je jedna od najprometnijih u gradu, koštala je oko 130 miliona dinara.

Uporedo, u naselju Šutenovac počelo je proširivanje mosta, koji će imati dve kolovozne trake I više od metar širine pešačke staze, čime će bezbednost žitelja tog naselja biti bolja.

U toku su radovi na izradnji mosta od Mura prema Zaguljači, koji je nakon obilnijih kiša pravio probleme meštanima tog dela grada Asfaltirana će biti I Vojkovačka ulica, gde se radi na postavljanju ivičnjaka, a prirpemni radovi za postavljanje asfalta u toku su I u Pojilskoj ulici I Ulici 425 u Selakovcu.