BEOGRAD – U Srbiji sutra ujutru po kotlinama i dolinama reka jugozapadne i južne Srbije mestimično magla, a tokom dana umereno do potpuno oblačno, pre podne ponegde sa sunčanim intervalima.

U Negotinskoj Krajini oblačno, tmurno i hladno sa rosuljom. Vetar slab i umeren, na planinama istočne Srbije, u Pomoravlju, Podunavlju i na jugu Banata i jak istočni i jugoistočni.

Jutarnja temperatura od -2 do 3, najviša dnevna od 4 do 8 stepeni. Tokom noći oblačno, sa kišom u istočnoj Srbiji, Banatu, kao i ponegde na jugu zemlje, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu umereno do potpuno oblačno, pre podne sa sunčanim intervalima. Vetar umeren, povremeno i jak istočni i jugoistočni.

Jutarnja temperatura od -1 do 2, najviša dnevna oko 7 stepeni.

U Srbiji do 6. decembra pretežno oblačno, mestimično sa kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom i to posebno u četvrtak na istoku Srbije, u oblasti Homoljskih i Kučajskih planina.

Tako se u četvrtak i u nižim predelima Borskog okruga, kao i ponegde na jugu zmlje, očekuju mešovite padavine – kiša, susnežica i sneg.

U košavskom području duvaće umeren, povremeno i jak istočni i jugoistočni vetar, koji će na jugu Banata i u Pomoravlju povremeno dostizati i udare olujne jačine.