OSLO – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je danas građane da fudbalskoj reprezentaciji Srbije, pred utakmicu protiv Švjcarske na Svetskom prvenstvu u Kataru, pruže do sada najveću i najsnažniju podršku.

Vučić je na Instagram profilu “budućnostsrbijeav” istakao da je uvek uz svoju zemlju, svoj narod i reprezentaciju Srbije.

“Kad god smo razočarani rezultatom našeg nacionalog tima, bacamo drvlje i kamenje na naše trenere i igrače, umesto da im pružimo još snažniju podršku. Upravo zato, kao verni navijač Srbije, pozivam sve građane naše zemlje da pružimo do sada najveću i najsnažniju podršku našim reprezentativcima pred duel sa Švajcarskom i da pokažemo da im verujemo, a lično, biću uz njih i ako izgube. Napred Srbijo, živela Srbija”, napisao je Vučić.

On je objavio i fotografiju sa fudbalerima Srbije snimljenu u avionu pred put na odlučujući meč za plasman na SP protiv Portugalije, kada im je obećao dodatnu premiju od milion evra.

Fudbalske reprezentacije Srbije i Kameruna odigrale su danas bez pobednika 3:3 (2:1) u meču drugog kola grupe G na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Srbija će utakmicu trećeg kola protiv Švajcarske igrati u petak, 2. decembra.

Tanjug