Iako je pauza u fudbalskom prvenstvu Srbije, pojedini klubovi rade na dolascima i odlascima. Tako je Novi Pazar okončao saradnju sa trenerom Damirom Čakarom.

Dve strane su se rastale posle samo šest utakmica. Bivši igrač Partizana je imao dobre rezultate na klupi šestoplasiranog tima Superlige Srbije. On je upisao tri pobeda, dva remija i poraz od crno-belih u Beogradu.

Kako prenosi “Sport klub”, iz kluba je saopšteno da je razlog za raskid saradnje činjenica da Damir Čakar nema PRO licencu, neophodnu za samostalan angažman na klupi. Zbog toga se kao trener vodio Izet LJajić, a 49-godišnjak iz Pljevalja je bio kraj aut-linije na utakmicama.

Novi Pazar tako mora da krene u potragu za trećim trenerom ove sezone, pošto je prethodno okončana saradnja sa Vladimirom Gaćinovićem koji je imao odlične rezultate.

Na sajtu “Novosti” ste mogli da pročitati da je jedan od kandidata za klupu ovog kluba legenda Crvene zvezde i bivši trener šampiona Srbije Robert Prosinečki.

Podsetimo, Novi Pazar je posle 19 kola na šestom mestu na tabeli sa 31 bodom, a u prvoj utakmici drugog dela prvenstva dočekuju TSC.

novosti.rs