BEOGRAD – Generalni sekretar Auto-moto saveza Srbije Milan Nikolić rekao je danas da se građani na Beogradskom sajmu automobila mogu informisati na štandu Auto moto saveza Srbije o akcijskim popustima kroz koje mogu obezbediti godišnje pakete njihovih usluga za bezbedno saobraćanje i pomoć na putu.

“Danas se građani mogu informisati na našem štandu o akcijskim popustima, kroz koje mogu za samo 2.000 ili 5.000 dinara sebi obezbediti naše pakete na godišnjem nivou, bezbedno saobraćanje, pomoć na putu, kako u našoj zemlji tako i u čitavoj Evropi”, rekao je Nikolić za Tanjug.

On je dodao da su na popustu sve polise osiguranja, osim životnog osiguranja.

Nikolić je prilikom prikazivanje prvog srpskog domaćeg automobila “RAW” naveo da kroz sportske projekte AMSS dokazuje da trasira put kako u bezbednosti u saobraćaju, tako i u auto-moto sportu u Srbiji.

“Između ostalog izložili smo ‘RAW’, naš automobil da pokažemo šta su sve naši inžinjeri sposobni da naprave. To je automobil od 265 konjskih snaga, neka dokazana brzina je 240 kilometara na čas. Kroz taj sportski deo dokazujemo još jednom da AMSS trasira put kako u bezbednosti saobraćaja, tako i u auto-moto sportu u Srbiji”, izjavio je Nikolić.

Srpski automobilista Dušan Borković dodao je da je ponosan na činjenicu da sedi u sportskom automobilu koji je napravio Centar za motorna vozila u okviru AMSS.

On je izrazio je zahvalnost AMSS, koji je pratio njegove trke dugi niz godina.

“Zahvalio bih se ne samo u lično ime, nego u ime svih automobilista sportskog i karting saveza koji generalno ne bi mogli ništa bez same podrške AMSS”, rekao je Borković.

Borković je pozvao publiku da u što većem broju dođe na sajam i da postanu članovi AMSS.

“Pozvao bih publiku, što više da dođu na sajam, da dođu na štand AMSS, da što više ljudi postanu i članovi AMSS. Da koriste pomoći šlep službi i da iskoriste 30 odsto od sajamskog popusta i još 30 odsto popusta na AMSS osiguranje kasko polise”, zaključio je Borković.

indeksonline.rs/Tanjug