BEOGRAD – Generalni sekretar AMSS-a Milan Nikolić pozvao je sve posetioce 55. Međunarodnog salona automobila da posete štandove AMSS-a i da se upoznaju sa članskim paketima koje AMSS nudi.

“Ove godine na sajmu tradicionalno promovišemo sve naše usluge i proizvode. Ove godine na dve lokacije, na jednoj smo u hali 1 samostalno, a u hali 2 smo zajedno sa Mnistarstvom građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i drugim državnim institucijama, gde zajedno kroz jednu sinergiju i sa istim ciljem i idejom da promovišemo bezbedan saobraćaj kroz našu zemlju”, rekao je Nikolić.

Dodao je da je i ove godine štand AMSS-a obišao veliki broj posetilaca.

“Ovo je divna prilika da se građani upoznaju sa našim članskim paketima koje pružamo. Da ih na akcijama kupe i sebi obezbede, kako u našoj zemlji, tako i u Evropi, bezbedno saobraćanje i efikasnu i brzu pomoć na putu u slučaju saobraćajne nezgode”, naveo je Nikolić.

AMSS kontinuirano radi na podizanju svesti o značaju bezbednosti u saobraćaju, ne samo kada je reč o deci, već i o svim učesnicima u saobraćaju.

Svake godine nizom akcija među kojima su takmičenje za osnovce “Šta znaš o saobraćaju” u okviru kog se 300.000 dece edukuje o saobraćajnoj kulturi i poštovanju saobraćajnih propisa, akcija posvećena motociklistima “Kaciga glavu čuva”, podela auto sedišta za najmlađe sugrađane, kao i zajednička akcija sa Heineken Srbija “Kad ide tura, ne ide gas”.

indeksonline.rs/Tanjug