BEOGRAD – Trener fudbalera Partizana Igor Duljaj izjavio je večeras da se “crno-beli” nalaze u izuzetno teškoj situaciji.

Partizan je večeras u gostima poražen od Čukaričkog 1:0 u 31. kolu Superlige Srbije. “Crno-beli” se nalaze tek na četvrtom mestu na tabeli plej-ofa SLS sa 57 bodova koliko ima i petoplasirana Vojvodina.

“Kako dalje? Nemam odgovor na to pitanje. Izuzetno teška situacija, mislim da nikada nismo bili u ovakvoj situaciji. Ono što mogu da kažem je da će Partizan da živi i dalje. Živeo je i živeće. Mnogo teška situacija za nas”, rekao je Duljaj posle utakmice za televiziju Arena sport.

Trener Čukaričkog Dušan Kerkez priznao je da je njegov tim zasluženo pobedio.

“Pokazali smo u ovom trenutku da smo bolji. Čestitam mojim momcima na igri i požrtvovanju. Kažu teško je pobediti dva puta istu ekipu u par dana, ali nije nemoguće. Mi verujemo u nešto svi zajedno i nadam se da ćemo do tog cilja doći. Duljaju i Partizanu bih poželeo mnogo sreće, a mi moramo da se odmorimo i spremimo za još važniju utakmicu sa TSC-om”, naveo je Kerkez.

Čukarički se trenutno nalazi na drugom mestu SLS, koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona, sa 65 bodova.

Partizan će u sredu na svom terenu bez prisustva navijača dočekati Crvenu zvezdu, dok će Čukarički dan kasnije gostovati TSC u Bačkoj Topoli.

indeksonline.rs/Tanjug