BEOGRAD – Na auto-putu E-763, Obrenovac – Ub, izvode se radovi na košenju trave, u razdelnom pojasu u oba smera, do 12. maja od 7 do 15 časova, saopštilo je jutros Javno preduzeće Putevi Srbije.

Za saobraćaj su zauzete preticajne saobraćajne trake.

Na auto-putu E-763, Ljig – Takovo, takođe se izvode radovi na košenju trave, u razdelnom pojasu u oba smera, do 12. maja, od 7 do 15 časova, pa su su za saobraćaj zauzete preticajne saobraćajne trake.

Na putu Adaševci – Morović u toku su radovi na rehabilitaciji kolovoza, do 10. avgusta. U zoni radova od 8 do 18 časova saobraćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila u dužini od 600 metara. Nakon 18 čaasova saobraćaj se odvija dvosmerno sa suženjem kolovoza, uz ograničenje brzine.

Na auto-putu E-70, zona petlje Ruma, zbog radova na izgradnji mosta broj 1, saobraćaj se odvija dvosmerno voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom smera Beograd – Batrovci;

Zbog radova na izgradnji nove petlje Ruma zatvorene su sve ulivno-izlivne rampe na petlji. Alternativni putni pravac iz smera Beograd-Batrovci je petlja Pećinci, dok je iz smera Batrovci-Beograd petlja Sremska Mitrovica.

Vrema trajanja izmenjenog režima saobraćaja je do završetka izgradnje budućeg auto-puta Ruma-Šabac.

Na putu Bojnik – Mijajlica do 30. maja, od 7 do 17 časova izvode se radovi na mašinskom iskopu odvodnih jarkova uz naizmenično propuštanje vozila.

indeksonline.rs/Tanjug