Lovefest – Prema rečima publike ovogodišnji Tuborg Lovefest ne samo da je oborio rekorde posećenosti već i kvaliteta line up-a. Sa jedne strane na Fire bini Chris Liebing, Enrico Sangiuliano i Pan-Pot, a sa druge Louie Vega, Kleo i Eternal Love, do ranih jutarnjih sati nastupali su pred više desetina hiljada ljudi hipnotisanih zvukom.

Marco Carola, Seth Troxler i Dennis Cruz za zatvaranje Tuborg Lovefesta

Marco Carola nam se ponovo vraća da zatvori još jedno izdanje festivala. Pre njega na Fire binu stižu Seth Troxler i Dennis Cruz, a tu je jedan od miljenika Lovefest publike William Djoko. Program na Fire bini otvoriće DJ Luton.

Byron the Aquarius, Kyle Hall i DJ Deep na Ultra Energy bini

Poslednje veče na Ultra Energy bini počinje nastupom Nikole Vemića, rezidenta festivala i čoveka koji je zaslužan za kreiranje Energy bine i čitavog programa. Posle njega nastupiće Marko Milosavljević, a onda nam pravo sa Ibice stižu Byron the Aquarius i Kyle Hall. Šesnaesto izdanje Tuborg Lovefesta na Ultra Energy bini zatvoriće čuveni DJ Deep.

Na VODAVODA H2O bini od podneva nastupaju Marko Milosavljević, Manda Moor, Sirus Hood, a najveće đuskanje očekuje se u William Djoka.

Manda Moor, Sirus Hood i Runy večeras na 99 bini

Najmanja festivalska bina 99 Stage, koja je i ove godine kreirana u saradnji sa Cirkobalkanom večeras će ugostiti novi set domaćih i inostranih popularnih imena. Večeras će nastupiti  Gostoja, Joma Maja, Runy, Manda Moor, Sirus Hood, a program zatvaraju Dakissa & Dakman.

Skini Lovefest APP i osvoji poene

Sve detaljne informacije o programu, izvođačima, kao i satnici dostupne su na Lovefest app-u, koji se može preuzeti sa Google i Apple Store-a. U okviru aplikacije moguće je da saznate najnovije informacije i pratite vreme nastupa svakog od vaših omiljenih izvođača. Svakog korisnika aplikacije čekaju i poklon poeni za naredne Lovefest događaje, a više o svemu možete saznati ako preuzmete Lovefest app.