Održana je prva konferencija za novinare KMF Novi Pazar na kojoj su se obratili predsednik Nemanja Ranković i direktor kluba Fikret Međedović.

-Drago mi je što sam od strane Urave kluba dobio poziv da se posle kraće pauze vratim klub. Nadam se da ću uspeti da dam doprinos u ostvarenju zajedničkog cilja u čiju realizaciju moramo što pre da krenemo, kazao je Međedović.

On je istakao da su za ostvarenje ovih ciljeva doveli i advekvatna pojačanja.

-Naše redove pojačali su iskusni igrači Marko Perić, Mladen Kocić, Adnan Đerlek i Danilo Kostić. Reč je o iskusnim futsalerima koji u svojim vitrinama već imaju nekoliko trofeja. Međedović je dodao da ovo neće biti jedina pojačanja.

Dvostruka kruna je ono što je naš cilj, želimo i titulu i kup, kazao je predsednik kluba Nemanja Ranković.

-Naša pojačanja pokazuju na koji način smo pristupili ovom projektu, sa našim i stručni štabom i Upravom i ljudima koji su već 12 godina u klubu, daćemo sve od sebe da Novi Pazar dobje mesto koje već odavno zaslužuje, rekao je Ranković.

Perić i Kocić pojačali Novi Pazar

Marko Perić u Novi Pazar dolazi sa bogatom karijerom igranja u Srbiji i inostranim ligama. On je nastupao za klubove: Marbo, Ekonomac, Loznica, Dina (Moskva), Araz (Azerbejdžan), Iberija star (Gruzija), Real Rijeti (Rim), Bolonja, Napoli.

-Moji prvi utisci pri dolasku u Novi Pazar zaista su sjajni, prihvaćeni smo kao da smo kod kuće. Novi Pazar je klub sa velikom tradicijom, sa odličnom bazom domaćih igrača i smatram da uz pojačanja koja su došla imamo velike šanse da budemo šampioni države, kazao je Perić.
Pzarci prave najbolju atmosferu

Nakon osvajanja titule sa Loznicom želimo da napravimo još jednu šampionsku ekipu, rekao je Mladen Kocić na promociji.

-Novi Pazar je uvek bio vruć teren, poznajem domaće igrače od ranije i nadam se da ćemo uz dosta rada, sa kvalitetom tima koji imamo, uspeti da zajedno, kao jedna velika porodica, ostvarimo zacrtane ciljeve.

Kocić je rekao da očekuje veliku podršku navijača i da će im ta podrška puno značiti u predstojećoj sezoni.

-Kada sam igrao kao gostujući igrač nikda mi nije bilo svejedno na pazarskom parketu. Podrška navijača će nam puno značiti i očekujem da će tribine uvek biti pune, što će uz

dobru organizaciju kluba od strane Uprave biti mnogo lakše za ostvarenje što boljih rezultata Kocić je nastupao za Kopernikus, Ekonomac, Nacional, ruski Tyumen, Loznica.

Đerlek među svojima

Nakon povratka sa velikog na mali fudbal Adnan Đerlek ne krije svoje impresije.

-Imao sam sreće da dođem kad je klub najbolje organizovan, verovatno od svog osnivanja. Uz Perića i Kocića, reprezentativce, koji su osvojili sve što se moglo osvojiti, biće nam sigurno lakše i nama domaćim igračima, rekao je Đerlek.
Đerlek je istako da je atmosfera na treninzima fenomenalna i da su igrači prezadovoljni uslovima.

-Uz uslove koje nam je obezbedila Uprava kluba igrači su više nego zadovoljni, na nama je da uz nesebično zalaganje radimo i siguran sam da ni rezultati neće izostatit, da ćemo doći do titule koja se već toliko dugo isčekuje, kazao je Đerlek.
Prva futsal liga Srbije startuje 1. septembra a Novi Pazar u prvom klou dočekuje ekipu KMF SAS iz Zrenjanina.

indeksonline.rs/R.K.