Zlatibor, 23. septembar 2023. – U subotu je održan jubilarni deseti Tribalion, trka sa preprekama koja je okupila preko 2000 hrabrih takmičara. Ovogodišnje izdanje, sa stazom dugom 21 km i impresivnih 35 prepreka, donelo je mnogo uzbuđenja i adrenalina.

BBK Warrior Gym iz Novog Pazara prisustvovala je sa dva izabrana predstavnika, a njihov izuzetan nastup ostavio je neizbrisiv utisak na ovo zahtevno takmičenje.

Muzafer Čepeljac, već iskusan takmičar u ovakvim trkama, oborio je svoj lični rekord sa impresivnim vremenom od 3 sata, 9 minuta i 33 sekunde, zauzevši 74. mesto od ukupno 535 takmičara.

“Ovo je moja treća trka sa preprekama u karijeri”, rekao je Čepeljac, “Veoma sam ponosan na napredak iz trke u trku. Verujem da ću na proleće ciljati na mesto među 15 najboljih takmičara“. rekao za indeksonline.rs

 

Ipak, pravo iznenađenje priredio je debitant Ahmed Eminović, koji se u trci na 10 km i 25 zahtevnih prepreka suočio za 2 sata, 4 minuta i 36 sekundi i zauzeo 232. mjesto od 1.492 takmičara.

Deseti jubilarni Tribalion zabeležen je kao događaj pun uzbuđenja, sportskog duha i adrenalina, a oni su s pravom ponosni na svoje hrabre takmičare koji su se suočili sa izazovima prirode i preprekama i sa sobom poneli fantastične rezultate. Nastavljajući da se ističe na sportskoj sceni, ovaj klub obećava još mnogo uspešnih trka u budućnosti.

indeksonline