Na uzbudljivoj utakmici između Novog Pazara i Vojvodine, zvezde Adem Ljajić, Sejduba Suma i Marko Šćepović su ostavile nezaboravne trenutke za pamćenje. Fotografija koja će zauvek ostati urezana u sećanju prikazuje trenutak radosti i slave nakon pobede Novog Pazara rezultatom 3:1.

Ovaj meč je bio ispunjen turbulentnim trenucima, počevši od prekida u prvom poluvremenu kada je sudija razmatrao trajni prekid meča zbog incidenata na terenu. Navijači Novog Pazara morali su napustiti severnu tribinu kako bi se omogućilo nastavljanje igre.

Golove za Novi Pazar postigli su Rafael Floro, Nikola Karaklajić i Razak Adrsina, što je izazvalo euforiju među domaćim navijačima.

Nažalost, nakon završetka meča, došlo je do neželjenog incidenta kada su navijači Vojvodine ušli u sukob s policijom. Incident je rezultirao povređenim policajcem i hapšenjem jednog od navijača Vojvodine, ostavljajući gorak ukus nakon inače spektakularnog sportskog događaja.

Ova fotografija će zauvek ostati svedokom emocija, strasti i dinamike koje fudbal može izazvati, iako su neki trenuci izvan terena obeležili ovu utakmicu.

indeksonline.rs