Čajetina – Usled izvođenja radova na saobraćajnici u Užicu na magistralnom put Zlatibor – Užice tokom popodnevnih sati formirane su dugačke kolone vozila, a da bi se nastavio put u pojedinim delovima dana čeka se i do pola sata.

Koloni se ne vidi kraj, stajali smo u mestu skoro pola sata, a onda smo polako krenuli. Međutim, tolika je gužva da se bukvalno mili po putu, dovoljno vam je samo da ubacite u prvu, nema potrebe čak ni za drugom brzinom. Imamo osećaj kao da je kolona od Čajetine do Užica, kaže za RINU Amar koji je iz Prijepolja krenuo za Beograd.

Prema rečima vozača koji su se zatekli na licu mesta, do gužvi u saobraćaju je dovelo izvođenje radova u blizini podvožnjaka na isključenju za glavnu autobusku stanicu.

Osim ovih, radovi se izvode i na deonici Zlatibor-Borova Glava, međutim na ovom pravcu danas nije bilo većih zastoja.

– Na deonici Zlatibor – Borova Glava do 29. decembra izvodiće se radovi u sklopu rehabilitacije, pa se saobraćaj odvija naizmeničnim propuštanjem vozila i regulisan je semaforima. Svi vozači pozivaju se na oprez, ali i na strpljenje jer su moguće gužve u saobraćaju, upozorili su ranije na ove radove iz nadležnih javnih preduzeća.

Indeksonline.rs