Nikada bolja pojačanja i nikad gori start fudbalera Novog Pazara u dosadašnjem delu prvenstva. Očekivanja su bila da se igra Evropa sledeće godine, ali Pazar niti igra evropski, niti je bodovna zaliha zadovoljavajuća. Sva zvučna pojačanja, pala su u drugi plan nakon serije loših rezultata i još gore igre.

Kulminiralo je sve porazom od ekipe Voždovca koja je u startnoj postavi imala čak 6 bonus igrača. Pazar je na spomenutoj utakmici imao tri šanse, a nijedna nije plod organizovanih akcija, već iz prekida igre ili kardinalne greške protivničkih igrača. Plavo-beli i dalje igraju staromodno, bez pritiska i agresije, sa lažnim posedom lopte koji se ostvaruje na svojoj polovini i sa neverovatno dosadnim vraćanjem lopte golmanu Mirkoviću. To nije samo dosadno, već i krajnje opasno, jer je na svakoj utakmici napravljena bar po jedna greska koja je rezultirala šansom za protivnički tim.

Odgovornost za takvu igru je na treneru Dobrašinoviću, koji ne odustaje od takvog načina, uprkos lošim rezultatima. Većina članova Uprave je bila na stanovištu da treba da se raskine saradnja sa dosadašnjim trenerom, dok ne bude kasno. Ipak, do toga nije došlo, kako indeksonline.rs, zbog nedovoljno vremena da se pronadje adekvatno rešenje.

Nezvanične informacije govore da su ponovo uspostavljeni kontakti sa bivšom fudbalskom zvezdom Blažom Sliškovićem, koji je obavljao i funkciju selektora reprezentacije BiH. Do nedelje bi trebalo da bude poznat ishod ovih pregovora.

Da podsetimo, da je pre četiri godine Slišković takođe figurirao kao najozbiljniji kandidat za klupu plavo-belih, ali je izostao konačni dogovor.

indeksonline.rs