Večeras je održana Izborna skupština Opštinskog odbora SDP Srbije Rakovica, na kojoj je izabran novi predsednik i članovi ovog beogradskog odbora.

Narodna poslanica SDPS-a Jasmina Karanac istakla je da vrednosti plemenitosti, solidarnosti, humanosti, spremnosti da pomognemo jedni drugima i slabijima, negovanja različitosti na kojima počiva SDPS, i koje nas okupljaju, moraju imati budućnost, a da nju možemo osigurati kroz jačanje naše stranke.

Predsednik Gradskog odbora SDPS Beograd Igor Mušić rekao je da i ovaj skup pokazuje snagu organizacije Socijaldemokratske partije Srbije, a da veliki broj novih članova koji se priključuje SDPS-u govori o tome da sve veći broj ljudi prepoznaje vrednosti i ljudskost na kojoj počiva naša organizacija.

Za predsednika Opštinskog odbora SDPS-a u Rakovici izabran je Andreja Trajković, preduzetnik iz Rakovice.

Trajković se u svom obraćanju zahvalio na ukazanom poverenju i dodao da ako želimo da zaslužimo poverenje građana Rakovice, neophodno je da uložimo i ogromnu energiju u svakodnevnom kontaktu sa ljudima.

– Moramo da budemo od pomoći i izađemo u susret njihovim problemima. Ljudskost, pažnja i briga o svakom čoveku su osnovni pokretač Socijaldemokratske partije Srbije i ako našim radom sve te vrednosti prenesemo u praksu, građani će prepoznati SDPS kao nosioca humanog pristupa politici – zaključio je Trajković.