Beograd – U cilju širenja svojih vrednosti solidarnosti, socijalne pravde, tolerancije i antifašizma, Socijaldemokratska partija Srbije (SDPS) pod vođstvom Rasima Ljajića pokreće kampanju nazvanu “LJUDSKI, za Beograd”. Ovaj karavan ima za cilj da upozna sugrađane s programom i delovanjem stranke i omogući građanima direktnu interakciju sa članovima SDPS.

Na nedavnom sastanku Izvršnog odbora Gradskog odbora SDPS Beograd, obavljene su poslednje pripreme za početak kampanje. Karavan će organizovati niz skupova u svim većim naseljima i opštinama Beograda, pružajući građanima priliku da se bolje upoznaju sa radom i vrednostima SDPS.

Građani će moći da razgovaraju sa opštinskim i gradskim odbornicima stranke, čuju o njihovom radu i izraze svoje predloge i sugestije. Ovaj direktni kontakt između političara i građana postavlja osnovu za konstruktivan dijalog i bolje razumevanje potreba Beograđana.

Igor Jovanović, predsednik Izvršnog odbora SDPS Beograd, istakao je da stranka okuplja neke od najboljih i najkvalitetnijih ljudi u svojim redovima, stručnjake koji su već dokazali svoju vrednost i dostupnost građanima.

“Vreme je da takve ljude promovišemo i da kroz dvosmernu komunikaciju sa sugrađanima obezbedimo još bolje rezultate za sve Beograđane,” naglasio je Jovanović.

Karavan “LJUDSKI, za Beograd” obećava da će produbiti vezu između građana Beograda i SDPS-a, nudeći priliku za iskren dijalog i zajedničko delovanje u cilju poboljšanja života u glavnom gradu Srbije.

indeksonline.rs