Novi Pazar – Danas je sunce obasjalo Novi Pazar dok su trkači iz svih krajeva okupirali gradsku stazu u trećem godišnjem Novopazarskom polumaratonu. Ovaj sportski događaj privukao je zaljubljenike u trčanje i entuzijaste iz cele Srbije, obeležavajući dan koji će ostati urezan u sećanju svih učesnika.

“Sa ponosom možemo reći da je treći po redu Pazarski polumaraton bio jedan od najboljih sportskih događaja ove godine. Sa čak 650 prijavljenih takmičara i dodatnih 200 pojedinaca koji su slobodno trčali i šetali označenom rutom, zajedno sa hiljadama gledalaca koji su prisustvovali, ovaj događaj jasno pokazuje da naša manifestacija ima svetlu budućnost” – rekli su organizatori Maratona za indeksonline.rs

Iz organizacije Pazarskog polumaratona izražavaju duboku zahvalnost Gradu Novom Pazaru – generalnom pokrovitelju događaja, preduzećima/ustanovama, MUP-u Srbije, volonterima, ostalim sponzorima i svima koji su omogućili da ovaj događaj bude tako spektakularan. “Takođe, želimo uputiti velike pohvale svim takmičarima na hrabrosti i trudu koji su uložili tokom trke” – dodaju organizatori.

“Obećavamo da ćemo nastaviti sa radom na promociji sporta i zdravog načina života u našem gradu. Hvala svima koji su bili deo ovog veličanstvenog događaja, i nestrpljivo iščekujemo buduća izdanja Pazarskog polumaratona” – zaključili su organizatori 3. Pazarskog polumaratona.

indeksonline.rs