ISTANBUL – Fudbaleri Galatasaraja i Mančester junajteda odigrali su večeras bez pobednika, 3:3 u Istanbulu u meču petog kola grupe A Lige šampiona.

Dva gola za Galatasaraj postigao je Hakim Ziješ u 29. i 62. minutu, a jednom se u strelce upisao Kerem Akturkoglu u 71. Strelci za goste bili su Alehandro Garnaćo u 11, Bruno Fernandeš u 18. i Skot Mektomini u 55. minutu.

Fudbaleri Bajerna će večeras od 21 čas na svom terenu dočekati Kopenhagen u drugom meču petog kola grupe A LŠ.

Prvo mesto na tabeli grupe B drži Bajern sa 12 bodova, a klub iz Minhena je još ranije izborio plasman u osminu finala LŠ. Galatasaraj je drugi sa pet, dok Kopenhagen i Mančester junajted imaju po četiri.

Fudbaleri PSV Ajndhovena pobedili su u gostima ekipu Sevilje 3:2 u meču petog kola grupe B LŠ.

Golove za domaći tim postigli su Serhio Ramos u 24. i Jusef En Nesiri u 47. minutu. PSV je u 68. minutu smanjio na 2:1 pogotkom Ismaela Saibarija. Gosti su izjednačili u 81. minutu autogolom fudbalera Sevilje i srpskog reprezentativca Nemanje Gudelja. PSV je do trijumfa stigao golom Rikarda Pepija u 92. minutu. Sevilja je meč završila sa igračem manje, pošto je u 66. minutu isključen Lukas Okampos.

Nemanja Gudelj je odigrao ceo meč za Sevilju, dok je na golu španskog kluba bio nekadašnji srpski reprezentativac Marko Dmitrović.

Fudbaleri Arsenala će večeras od 21 sat u Londonu igrati sa Lansom u drugom meču petog kola grupe B LŠ.

Arsenal je prvi na tabeli sa devet bodova, dok je PSV drugi sa osam. Lans ima pet, dok je Sevilja poslednja sa dva. Sevilja je posle večerašnjeg poraza izgubila sve šanse za plasman u osminu finala LŠ.

indeksonline.rs/Tanjug