Naslovna Sport Futsal KMF Novi Pazar dobio novog trenera

KMF Novi Pazar dobio novog trenera

Marko Perić više nije trener Novog Pazara, objavljeno je na Facebook stranici kluba. Nakon ambicioznog starta sezone iz kluba smatraju da Perić nije opravdao očekivanja i da je došao trenutak rastanka.

Njegove obaveze preuzeće Vladimir Pršo Jovanović. Novi strateg Novog Pazara aktuelni je i pomćnik selektora reprezentacije Srbije Dejana Majesa.

Novopazarska futsal publika poznaje dobro ovog stručnjaka iz perioda kada je kao igrač nastupao za Novi Pazar. Uprava kluba očekuje da će Jovanović uspeti da pomogne u stvaranju rezultata i da će se klub domoći željene titule.

Potpredsednik kluba Džanan Šehović rekao je za Indeksonline da oni ne odustaju od zacrtanih ciljeva sa početka sezone i da će nastaviti još hrabrije u nastavku.

-Uprava kluba od samog starta dala je punu podršku stručnom štabu i igračima, nažalost smatramo da Perić nije uspeo da zadovolji očeikvanja ni navijača ni uprave, pa smo se zbog toga i rastali, kazao je Šehović.

On je dodao da je privilegija što će Novi Pazar za šefa struke imati reprezentativnog trenera.

-Jovanović je iskusni stručnjak i u ovom momentu jedan od najboljih u državi i regionu. Dogovorili smo saradnju i pružili punu podršku za ostvarenje cilja koji se dugo čeka u Novom Pazaru, istakao je Šehović.

Novi Pazar nakon prvog dela šampionata ima 17 bodova.

Exit mobile version