Hamad Međedović, mladi teniski virtuoz iz Novog Pazara, zapečatio je svoju vladavinu teniskim terenima osvajanjem prestižnog Next Gen turnira u Džedi. Njegova današnja pobeda u finalu ATP Next Gem turnira nije samo njegov najveći lični trijumf, već i upečatljivo poglavlje u istoriji tenisa.

Ministar Husen Memić uputio je tople čestitke Hamadu Međedoviću, istakavši njegovu izuzetnu posvećenost i talent, te istakao da je Hamadova pobeda izvor ponosa za sve ljubitelje tenisa u Srbiji, naročito u Novom Pazaru.

Hamadov uspeh ne samo da proslavlja njegovu ličnu izuzetnost, već i otvara vrata novoj epohi u svetu tenisa. Njegov trud, predanost i neosporna veština obećavaju sjajnu budućnost, pružajući nadu da će on biti nosilac novih dostignuća na svetskoj teniskoj sceni.

“Čestitam Hamadu Međedoviću, od danas jednom od najboljih tenisera sveta mlađe generacije koji je pobedom u finalu ATP Next Gem turnira ostvario najveći uspeh u karijeri. Hvala mu što učinio ponosnima sve poštovaoce sporta u Srbiji a posebno nas novopazarce” – poručio je ministar Memić.

indeksonline.rs