Uobičajena ceremonija oproštaja od radnog veka privukla je pažnju Novog Pazara i ove godine, dok je grad častio 144 penzionisana lica sa radnih mesta u gradskim upravama, javnim preduzećima i ustanovama.

Gradonačelnik Nihat Biševac istakao je značaj ovog događaja, ističući da su ovi pojedinci svojim primerom i posvećenošću ostavili dubok utisak na mlade generacije, prenoseći im vrednosti života, rada i poštovanja prema svakom pojedincu.

“Ovo je tradicija kojom obeležavamo završetak radnog veka naših kolega i svih onih koji su svojim profesionalizmom obogatili Novi Pazar i pružili najbolje godine svom gradu. Na ovaj način iskazujemo skromnu, ali iskrenu zahvalnost, jer su svoje znanje i iskustvo nesebično prenosili mlađima, što je od velikog interesa za sve naše građane”, naglasio je Biševac.

Emotivno druženje penzionera bilo je obeleženo jedinstvenim osećanjem zahvalnosti prema poslodavcu i posebnim priznanjem svakom pojedincu.

Tokom ovog događaja, svim penzionerima koji su ove godine okončali svoju radnu karijeru uručeni su simbolični pokloni, ostavljajući dubok trag i u srcima prisutnih.

indeksonline.rs