Turistička organizacija Novog Pazara ponosno je predstavila svoje bogate turističke potencijale na četvrtom uzastopnom Sajmu turizma u Izmiru. Ovaj grad, koji se sve više prepoznaje kao značajna turistička destinacija kako lokalno, tako i globalno, privukao je pažnju brojnih posetilaca i uglednih ličnosti iz turističke industrije.

Predstavnici turističke privrede, turoperateri, agencije i mnogi drugi zainteresovani posetioci obišli su štand Novog Pazara, ostavljajući snažan utisak o raznolikosti i lepoti ponuđenih atrakcija.

Posebno ohrabrujuće bilo je interesovanje predstavnika dijaspore i uspešnih turskih privrednika koji su posetili štand Novog Pazara. Omer Bibić, predsednik udruženja Izmir Sancak Rumeli, Yusran Erden, predsednik opštine Yeni Pazar, Akin Yelcinkaya, predsednik Privredne komore 10 balkanskih zemalja, Esat Yilmaz, predsednik udruženja Bosna Sancak, i Jusuf Lukarčanin samo su neki od značajnih imena koja su podržala ovu prezentaciju i doprinela promociji turističkih potencijala Novog Pazara.

Ovakvi događaji igraju ključnu ulogu u stvaranju veza između destinacija i posetilaca, a uspeh Novog Pazara na Sajmu turizma u Izmiru svakako će doprineti daljem jačanju ugleda ovog grada kao turističke destinacije koja nudi jedinstvena iskustva i neponovljive avanture.

indeksonline.rs