Fudbaleri Novog Pazara održavaju dobar ritam u Antaliji pred početak drugog dela sezone u SUPER LIGI. Remi (2:2) protiv Olimpije (Ljubljana) svedoči o pozitivnom tonu ekipe, koja je pokazala dobru i borbenu igru.

Adem Ljajić, nakon oporavka od prehlade, vraća se na teren za sutrašnju utakmicu, planirano je da odigra oko 30 minuta. Suma je danas osetio bol u nogama, ali će biti spreman za ključni duel protiv Jabloneca.

Miljan Momčilović, koji je bio van stroja zbog bola u primicaču, počeo je trenirati danas, pridružujući se ekipi. Njegov povratak predstavlja dodatni podstrek za tim.

Svi ostali igrači treniraju u punom ritmu, pokazujući dobru formu. Stručni štab, predvođen trenerom Maticem, obavlja odličan posao i trudi se da uočeni nedostaci budu otklonjeni. Ova predanost i zajednički napor ukazuju na dobre izglede ekipe Novog Pazara u narednim izazovima.

Pripreme se završavaju u petak, 02.02.2024., a ekipa nastavlja s radom u Novom Pazaru od ponedeljka, 05.02.2024. Ovaj period označava ključni trenutak za finiširanje priprema i fokusiranje na nadolazeće izazove u Super ligi.

“Veliku zahvalnost za dobro gostoprimstvo i uspešno sprovedene pripreme dugujemo Emiru Dazdareviću i agenciji Cool Tour, koji su se trudili da igračima ništa ne nedostaje i da maksimalno budu usmereni na fudbal. Ova podrška je od suštinskog značaja za postizanje vrhunskih rezultata, a ekipa Novog Pazara se raduje što ima takve partnere u pripremama za nastavak sezone” – rekli su za indeksonline.rs iz uprave FK Novog Pazara.