Naslovna Društvo Mehović: Odbornici SDA Sandžaka koriste uvredljive termine na račun političkih neistomišljenika

Mehović: Odbornici SDA Sandžaka koriste uvredljive termine na račun političkih neistomišljenika

Predsednik odborničkog kluba SDA Sandžaka u Novom Pazaru Merfid Kamešničanin rekao je danas da su aktivisti SDP, koji su 18. decembra gledali fudbalsku utakmicu ispred zgrade gradske uprave, “bili agresivni i da su imali razne rekvizite i predmete u rukama.”

On je, tražeći da Skupština Novog Pazara formira anketni odbor koji će razmatrati sve što se dogodilo tog dana na javnoj površini, kazao da je “umalo došlo do tragedije” i da je to sprečeno “samo zahvaljujući SDA Sandžaka.”

Odgovarajući na ove teške optužbe, odbornik SDP Armin Mehović, kazao je da su svi imali priliku da vide šta se zaista desilo tog dana.

– Postoje video snimci na kojima se vidi ko je bio agresivan i ko se sukobio, vidi se ko je napao pripadnike policije, rekao je Mehović.

On je dodao da odbornici SDA Sandžaka koriste uvredljive termine na račun političkih neistomišljenika.

– Koristite termine kao što su “agresivni, naoružani, drumski razbojnici…” To nije u redu i takve reči ne priliče ovom domu, rekao je Mehović.

Na snimcima koji su dostupni javnosti zaista se vidi kako se pristalice SDA i SPP na tom skupu sukobljavaju sa pripadnicima policije, ali i međusobno. To potvrđuje i činjenica da su policijski kordoni bili postavljeni i okrenuti ka pripadnicima opozicionih stranaka.

Ovi snimci najbolje demantuju tvrdnje odbornika SDA Sandžaka Merfida Kamešničanina.

Exit mobile version