Još uvek se čiste putevi na terotoriji Novog Pazara, gde su usled nevremena uništeni putevi, a pojedini su bili poptuno neprohodni. Radnici JP za uređivanje građevinskog zemljišta, njihova mehanizacija I privrednih subjekata od posebnog značaja angažovani su na više lokacija.

Radnici su angažovani na čišćenju korita Trnavice na više lokacija. Put u Ulici Nnrodnog fronta je bio u potpunom prekidu.

Kiša i grad odneli su i makadamski put u Paralovu u dužini od 1000 metara. Radnici su ovaj put sanirali i poravnali. Radili su i u Barakovcima, koji vodi prema Varevu, a u toku je sanacija puta Paralovo-Mašovići koji je uništen u dužini od 1500 metara ,a odvodne cevi su bili zapušeni, pa je radi na njihovom čišćenju.

Sva raspoloživa mehanizacija je na terenu i radi na čišćenju posledica nevremena. Radnici JP za uređivanje građevinskog zemljišta, njihova mehanizacija kao i mehanizacija privrednih subjekata od posebnog značaja su na više lokacija.

U naselju Varevo radili su danas na sanaciji više putnih pravaca, na dve lokacije u Ulici Narodnog fronta, na putu Trnava – Mava, Trnava (put ka Kapetanovićima i krak ka Smajovićima), pravac Trnava – Kleča, u Lukocrijevu, putni pravac Sebečevo – Gradina, u više krakova u Selakovcu, Jusufpotoku, Izbicama, Šestovu, Bajevici, Paralovu, Osoju I Leči.