BEOGRAD – SPS će poštovati i podržati predlog predsednika Srbije Aleksandra Vučića za mandatara za sastav nove vlade, izjavio je danas šef poslaničke grupe SPS u Skupštini Srbije Ðorđe Milićević.

“Za nas je najvažnije da će buduća vlada imati politiku kontinuiteta, političku stabilnost i da će sa istom opredeljenošću i odlučnošću nastaviti kao tim da radi na realizaciji proklamovanih ciljeva i načela oko kojih je okupljena vladajuća koalicija u Srbiji“, rekao je Milićević za Tanjug.

On je istakao da je produbljivanje odnosa i jačanje zajedništva SPS i SNS u najboljem interesu Srbije i njenih građana, te da dve stranke imaju dugoročno i strateško partnerstvo s jasnim ciljem stvaranja moderne, ekonomski uspešne, razvijene, uređene Srbije, Srbije koja će biti deo porodice evropskih naroda.

„Rezultati zajedničkog rada su vidljivi i građani su ih na pravi način prepoznali i vrednovali dajući ogromnu podršku zajedničkom predsedničkom kandidatu vladajuće koalicije Aleksandru Vučiću kada su jasno odabrali put političke stabilnosti, nastavka reformi, prosperiteta i napretka“, zaključio je Milićević.