Tutin – Predsednik OO BDZ Sandžaka u Tutinu, Zaim Redžepović izjavio je danas, nakon potpisivanja sporazuma između SDA, SNS i SDP o zajedničkom vršenju vlasti da ne misli da je tu bilo šta dobro i da je ta koalicija došla u Tutin poput nekog ringišpila te da će isto tako i da ode a da će oni nastojati da ponude više u narednom periodu.

“Pre izbora su se kleli da nisu ista opcija, jedni o drugima su govorili najgore, zavadili ljude i porodice, terajući ih da stanu na jednu od tih strana, na kraju čim su se dogovorili oko fotelje, a izgleda da je to bilo najvažnije, zaboravili su svađu. A sada će baš kao nekada zajedničkim snagama razarati ono što je ostalo od Tutina.“ rekao je Redžepović a prenosi televizija Sandžak.

On kaže da je situacija u BDZ dobra i da je svakodnevno u kontaku sa građanima te da će nastojati da ponude više.

“Odgovorićemo na ovo što se sada dešava i ovu ljubav koja se ponovo rodila između SDA, SDP i sada i SNS-a. A ono što mi možemo da ponudimo jesu novi ljudi, bolji ljudi koji su u stanju da se nose sa ovakvom političkom situacijom„ – zaključio je Redžepović.

Predstavnici Srpske napradne stranke, Sandžačke demokratske partije i Stranke demokratske akcije Sandžaka, potpisali su u Tutinu danas koalicioni sporazum o ulasku SDP i SNS u vlast u toj Sandžačkoj opštini koja je druga po redu gde su ove tri stranke na vlasti.

Indeksonline.rs