BAR – U kafanskoj tuči prekjuče u Makedonskom naselju, “sevnula” je i tesarska sekirica, ali bez većih posledica od ogrebotine. Portparol Osnovnog državnog tužilaštva Bar Radovan Đurišić kazao je “Vijestima” da je Baranin D.J. (59) lišen slobode, te da je protiv njega policija podnela krivičnu prijavu za nanošenje lakših telesnih povreda na štetu sugrađanina Z. Đ. (49).

Prema navodima Đurišića, D.J. biće izveden pred tužioca.

Nezvanično, ispred jedne od kafana došlo je do sukoba Barana i tom prilikom je D.J. potegao tesarsku sekiricu, kojom je oštećenog zakačio po leđima.

Policija je odmah izašla na lice mesta i zaplenila predmet kojim je, sumnja se, izvršen napad i nanete lakše telesne povrede.

U ranim jutarnjim satima u ponedjeljak je grupa lopova u istom gradu opljačkala prodavnicu sportske opreme “Cakan sport” na kružnom toku na Biskupadi.

Sigurnosne kamere su zabeležile kako u 05:30 lopovi provaljuju u radnju, otimaju robu sa polica, a potom kradu i službeni auto preduzeća marke “polo” registarskih tablica BRCA682 koji je bio parkiran ispred prodavnice.

Barska policija je izašla na lice mesta odmah po prijavi radnice i pokrenula poteru za lopovima.

Juče oko 11 sati, pronađen je ”polo” koji je bio parkiran u Makedonskoj ulici, na potezu od Vatrogasne stanice prema Bjelišima.

Zvanično još nije utvrđeno koliko je štete naneto u radnji čiji je vlasnik poznati barski privrednik i političar Radomir Novaković Cakan, predsednik partije “Biram Bar”, koja je član lokalne vladajuće koalicije.


indeksonline.rs/Vijesti.me