NOVI PAZAR – FK Novi Pazar ove sezone u Prvoj ligi Srbije još ne zna za pobedu. Iz kola u kolo nadaju se u taboru Plavih prekidu crne serije, a ona i dalje traje. Naredna prilika je večeras, kada na Gradski stadion bude došao Radnički iz Kragujevca (18.00).

Teško da i može da se ostvari bolji rezultat ako se u obzir uzme podatak da je čak 12 fudbalera u drugoligaškom rangu postiglo više golova od kompletnog tima Novog Pazara. Plavi su mrežu zatresli samo pet puta. Uzmimo u obzir da je od početka sezone igrač Javora, Ivan Marković, zatresao mrežu čak 14 puta, što je skoro tri puta više od celog tima Novog Pazara.

Mrežu protivnika u dresu Novog Pazara tresli su samo Sead Islamović, i to dva puta, Amel Lakota i Kenan ragipović po jednom.

Prvotimac Novog Pazara Emir Hazirović izrazio je nadu da će njegova ekipa uspeti da razbije maler i pobedi kragujevački Radnički.

“Dosta kvalitetan rival, pa neće biti lako. U krizi smo i sigurno je da ćemo se potruditi da ostvarimo prvi trijumf. To pokušavamo iz kola u kolo, ali nemamo ni dovoljno sreće. Tako je bilo i protiv Borca u Čačku. Pozivam publiku da dođe u što većem broju. Klub je u teškoj situaciji i treba nam podrška. Termin je atraktivan, a ja se nadam da možemo do pobede”, istakao je Hazirović.


E.Ć. /Foto:S.Župljanin