PODGORICA – Crnogorska policija saopštila je danas da intenzivno radi na rasvetljavanju ubistva, koje se dogodilo danas u ulici Oktobarske revolucije u Podgorici.

Prema evidencijama policije, ubijen je M.I, pripadnik jedne organizovane kriminalne grupe, navodi se u saopštenju. 

“Službenici Uprave policije intenzivno rade na rasvetljavanju upotrebe vatrenog oružja u Podgorici u ulici Oktobarske revolucije, koja se dogodila danas, a u kojoj je jedno lice smrtno stradalo”, navodi se u saopštenju. 

U saopštenju se navodi da se na licu mesta vrši uviđaj, kojim rukovodi državni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici. 

Policija navodi da službenici Uprave policije, u koordinaciji sa tužilaštvom, preduzimaju intenzivne aktivnosti na identifikovanju lica koje je počinilo ovo krivično delo i rasvjetljavanju događaja. “Dežurna služba Centra bezbednosti Podgorica je danas oko 16.30 časova obaveštena da je u ulici Oktobarske revolucije, za sada nepoznato lice, na čijoj se identifikaciji intenzivno radi, iz vatrenog oružja ispalilo više hitaca u pravcu M.I (28) iz Podgorice, koji je tom prilikom smrtno stradao”, navodi policija. CDM je prethodno objavio, pozivajući se na nezvanične informacije, da je reč o Podgoričaninu Milu Iliću, koji je navodno bio blizak “škaljarskom klanu”.

Crnogorski mediji preneli su da je on ubijen u pucnjavi, koja se dogodila oko 16.30 časova.

Ubistvo se dogodilo kada je Ilić parkirao džip, izašao iz njega i nameravao da pređe ulicu, a onda je iz drugog vozila, za sada nepoznata osoba, ispalila više metaka u njega iz automatskog oružja.

Uviđaj je u toku, prenose Vijesti.

Tanjug /Foto :Tanjug – R. Prelić