Vanja Marinković, igrač Partizana

-Dobili smo zasluženo. Dobro smo otvorili utakmicu, oni su nas stigli zbog naše loše odbrane i zagrađivanja. Ali, u drugom poluvremenu smo imali bolji fokus i zasluženo slavili sa ovolikom razlikom.

Nemanja Krstić, igrač Novog Pazara

-Čestitam Partizanu na pobedi. Jako smo loše otvorili utakmicu, i sve vreme smo pokušavali da se vratimo kroz napad. Nije realno da se tako igra protiv Partizana u Pioniru. Bili smo loši u odbrani, bez agresivnosti i to je donelo ovako ubedljivu razliku. Imao još jedno kolo do kraja i pokušaćemo da završimo Superligu što bolje možemo.

Andrea Trinkijeri, trener Partizana

-Recimo da smo do sada u Superligi imali dve ili tri fizički dobre utakmice, ova je bila najgora od te tri. Prebrzo smo se opustili. Dobro smo krenuli, ali kada sam mešao petorke, ritam u odbrani je opadao. I to nas je koštalo utakmice u kojoj smo mogli malo više da uživamo i da igramo dobru košarku. Ekipa je ovih 15 dana radila dobro. I to se vidi kako igra Jaramaz, kako lopta ide. Bekovi su sada dosta pomogli. Poklopilo se da su nas pustili 50 metara, da nas je bilo sramota da smo toliko sami na šutu za tri. Još jedna utakmica i onda imamo plej-of. Biće kompletno drugačije i moramo da se pripremimo.

Oliver Popović, trener Novog Pazara

-Uplašen početak, loša odbrana 20 minuta, tokom kojih nismo izašli iz bonusa. Dozvolili smo Partizanu dosta otvorenih šuteva i čak 15 skokova u napadu. Partizan je fizički i košarkaški dominantniji u odnosu na nas. Nedostajalo nam je igrača u rotaiciji. Kvalitet je na strani Partizana, njihova pobeda nije došla u pitanje. Imali smo dobar pristup u odbrani, jako teško smo dolazili u situaciju da šutnemo, imali smo i mnogo prodatih lopti.

Indeksonline /Foto :E.Ć.