NOVI PAZAR – Uspon OKK Novi Pazar usko je vezan za biografiju našeg današnjeg gosta Džemila Imamovića. Proverićemo njegovo kladilačko znanje u MOZZART-ovom „Humanitarnom tiketu u podne“ koje u današnjem izdanju od sportskog direktora novopazarskog kluba očekuje pozitivan ishod na kvoti 11,90.

Vrlo odmerenom igrom pokušaćemo da dođemo do potencijalnog dobitka od 119.000 dinara namenjenih Udruženju za pomoć mentalno nedovoljno razvijenih osoba “Tahir Taša Delić” iz Novog Pazara. Toliko u uvodnom delu rubrike koja je do sada, s ponosom možemo reći na preko 80 adresa širom Srbije i Republike Srpske prosledila ravno 13.045.390 dinara..

Prvi par vodi nas na utakmicu APOEL NIKOZIJA – SUTJESKA. Prvi susret APOEL je dobio minimalnim rezultatom i pred Sutjeskom je sada težak zadatak. Kiprani imaju prednost domaćeg terena, i u puno su boljoj formi od protivnika. Izgubili su jednu od četiri prethodne utakmice i to na gostovanju. Sutjeska je dovde stigla posle bolje izvedenih penala u duelu sa Slovanom i praktično je bez pobede na šest prethodnih mečeva.

“Igram 1&2-4“, poručio je Novopazarac koji je funkciju sportskog direktora tada trećeligaškog sastava košarkaša iz grada na Jošanici preuzeo 2015. godine. Šta je napravio od tada, vidi se po KLS statusu kluba, o čemu ćemo govoriti malo kasnije.

Prelazimo na utakmicu BAZEL – PSV. Inače, PSV je napravio fantastičan preokret u Holandiji kada je postigao dva gola za nešto više od tri minuta i pobedio Švajcarce sa 3:2. Bazel je novu sezonu otvorio pobedom nad ekipom Siona da bi usledio poraz od Sent Galena i to kod kuće. Ipak, ovo je tim koji dobro igra pred svojom publikom. PSV je s druge strane dobio samo dve od poslednjih pet utakmica i nije baš briljirao u pripremnom periodu. Pre pomenutog duela ove ekipe su odmerile snage i 2015. u prijateljskom susretu koji je Bazel tada kao domaćin dobio sa 3:2.

„Igram na golove, odnosno GG3+“.

Treći par iz špila kvalifikacija za Ligu šampiona, usmerava nas na bet analizu utakmice DINAMO ZAGREB – SABURTALO. Posle 0:2 u Tbilisiju, Dinamu na Maksimiru ostaje samo čista, skoro izvesna overa proloaska kroz četvrtfinale. Inače, ne treba misliti da Saburtalo nije imao šanse na prvom meču. Tim iz Tbilisija je imao većinski posed lopte, te sasvim solidnu statistiku šuteva ka golu Dinama. Prvi gol pao je u 67, a drugi iz penala 11 minuta kasnije, pa će Dinamo svakako morati jako čvrsto da se postavi protiv tima koji će zbog trke za rezultatom od prvog minuta morati da krene u otvorene napadačke akcije.

„Kombinujem 1&2-4“.

A sada da vidmo šta je to našeg gosta privuklo kao utakmici OLIMPIJAKOS – PLZENJ. Posle X ishoda u prvoj utakmici, dve ekipe će morati da menjaju nešto u postavci igre, budući da smo imali priliku da vidimo egal posed lopte, ali i ne i šut ka okviru gola od strane Olimpijakosa. Plzenj je šutirao četiri puta ka grčkom golu, pa sada ostaje da vidimo kako će Olimpijakos kod kuće reagovati. Inače, domaćin ovoga meča pre ovoga remija čak pet puta je na prijateljskim utakmicama igrao za X, uz prolazno GG tipovanje, a samo dva puta je uspeo da slavi. Dakle, Grcima kao da fali napadačke svežine, što sada po sili prilika moraju da menjaju.

„Čist fiks, odnosno jedinica na Olimpijakos“.

Za kraj uz košarkaškog stručnjaka razmatramo prilike na meču VALETA – FERENCVAROŠ. Mađari su prvi meč dobili sa 3:1. Sada hitaju ka overi prednosti, do koje sigurno mogu, budući da su u kvalifikacijama uspeli da eliminišu i Ludogorec sa 2:1, a zatim i 2:3 u gostima. Valeta od maja ne zna za pobedu, a sudeći po prvom meču, ne bi začudila ni eventualna goleada.

„Za kraj igram vrlo izvesnu dvojku“, rekao je naš današnji igrač na plemenitost, sklapajući korice MOZZART Sport liste.

Verujemo mu da je odlično procenio situaciju. Naravno, nadamo se da će sve proteći u režimu njegovih vizija s kojima je OKK Novi Pazar 2016 god. uveo u drugoligaške vode, odnosno 2017. u KLS. Dogurao je njegov klub 2018. godine daleko u Kupu Radivoja Koraća. A šta je usledilo zatim, najbolje svedoči konstatacija našeg gosta…
“Dobio sam nagradu za najboljeg sportskog radnika Novog Pazara za 2018. godinu, kao priznanje za izuzetne rezultate. Na kraju, klub postiže najveći uspeh u istoriji, o čemu ne treba govoriti ništa do da je plasman u ABA2 ligu zaista velika stvar za naš tim”.

U osnovnim crtama dovoljno o našem današnjem gostu najjače, najdugotrajnije rubrike sportskog tipovanja u plemenite svrhe, ne samo u regionu, već u svetu sportskog klađenja. Razume se, MOZZART je pionirski poduhvat pretvorio u kladilačku tradiciju baš kao što smo ideju revitalizacije košarkaških igrališta širom zemlje pretvorili u brend “100 terena za jednu igru”. Niko tu neće pomešati ništa, jer region, naročito Srbija i Republika Srpska znaju da je ono što kompanija MOZZART daruje sportskim sredinama jedinstveno, pa i teško uporedivo s bilo kojom drugom akcijom.

Nastavićemo i dalje da pomažemo lokalne zajednice, društva i pojedince kojima je to neophodno, ali i da stojimo rame uz rame s našim fudbalerima i košarkašima. Zato ističemo da smo na ponos igračkog sveta od nedavno postali ekskluzivni beting partner KSS-a, ali i oficialni beting partner FSS-a!

Da ne dužimo, odlazimo put Republike Srpske, ne bi li delom ispiasali još stranica MOZZART plemenitosti. Sada je red na Džemila Imamovića da DONESE ODLUKU!

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Džemil Imamović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu organizacije Crvenog krsta – Banja Luka. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 11,90, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

mozzartsport.com/Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama