NOVI PAZAR – Nove vesti iz Pazara doneo je jedan od porodičnih prijatelja. Kako je napisao, njegova supruga već se vratila u kuću, kao i njegova majka, inače ugledna profesorka jedne osnovne škole

Čitav Pazar već tri dana je u šoku nakon saznanja da je njihov sugrađanin stradao na medenom mesecu, a još se polemiše i da li je ova nezgoda nastala slučajno ili se Samir Tuzinac odlučio na korak ka smrti. Prema priči porodice, svađe, ipak, nije bilo, a Samir je stradao dok je njegova supruga bila u kupatilu.

Time je demantovana priča, koju su preneli neki turski mediji, da se mladoženja žučno posvađao sa svojom suprugom, pa potom impulsivno skočio sa 6. sprata hotela.

Nove vesti iz Pazara doneo je jedan od porodičnih prijatelja. Kako je napisao, njegova supruga već se vratila u kući, kao i njegova majka, inače ugledna profesorka jedne osnovne škole.

Na internetu se pojavila i fotografija udovice u zagrljaju svoje svekrve, nastala ispred mrtvačnice Sudske medicine u Antaliji.

Dženaza (sahrana), na kojoj se očekuje mnogo naroda, biće sutra.

OBDUKCIJA REŠAVA MISTERIJU PADA

Kako je napisao prijatelj, ožalošćena majka kazala je da je Samir pao sa terase koja je bila niska, a obdukcija će da pokaže da li se spotakao ili je to bio namerni čin.

– Prvo je pao na metalnu tendu, koja je bila samo 2,5 metara ispod terase. Pao je okrenut licem nadole – prepričava prijatelj.

Poznato je i da se sa svojom suprugom, sa kojom se nedelju dana ranije venčao, nije svađao.

– Slao je porodici fotografije i pokazivao kako im je lepo u Turskoj. Pre toga je klanjao, došao kući sa suprugom, ona je ušla u kupatilo, a on izašao na terasu. Kada je ona izašla, prvo je pomislila da se sakrio iz šale, a kada je videla da ga nema, pogledala je nadole i tada ga je videla – napisao je porodični prijatelj, prenosi Telegraf.rs.