BEOGRAD – Fudbalski klub Prtizan poslao je danas u sedište Evropske fudbalske unije (UEFA) spisak od 28 igrača na koje računa u grupnoj fazi Ligi Evrope.

Uprava kluba iz Humske uspela je da licencira i Lazara Markovića, koga su crno-beli angažovali u poslednjim satima prelaznog roka, koji se našao na listi A sa još 23 fudbalera i četvoricom igrača na listi B, gde se nalaze oni koji su rođeni posle 1. januara 2000. godine.

Na A listi su Vladimir Stojković, Nemanja Stevanović, Filip Kljajić, Nemanja Miletić, Periša Pešukić, Bojan Ostojic, Dominik Dinga, Igor Vujacic, Slobodan Uroševic, Rajko Brežančić, Saša Zđelar, Aleksandar Šcekić, Milan Smiljanić, Zoran Tošić, Aleksandar Lutovac, Strahinja Jovanović, Takuma Asano, Filip Stevanović, Ðorđe Ivanović, Bibras Natho, Sejduba Suma, Lazar Marković, Umar Sadik, Petar Gigić, do su na B listi Strahinja Pavlovic, Lazar Pavlović, Zlatan Šehović, Slobodan Stanojlović.

Fudbaleri Partizana nastup u LE otvaraju protiv AZ Alkmara u Humskoj 19. septembra.

U drugom kolu idu na gostovanje Astani (3. oktobar), dok će u trecem dočekati Mancester Junajted (24. oktobra).

Posle toga slede gostovanje na “Old Trafordu” (7. novembra) i Alkmaru (28. novembar), dok će poslednji meč na stadionu u Humskoj odigrati sa Astanom (12. decembar).

Tanjug

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here