BEOGRAD – Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja od četvrtka pišu izmedju ostalog, o višednevnom protestu taksista u Beogradu, nastavku sudjenja u aferi “Indeks” kao i o glavnim temama predizborne kampanje na Kosovu i Metohiji.

BLIC – “Taksisti blokiraju grad, gradjani trpe”, o saobraćajnom kolapsu u Beogradu zbog protesta članova taksi udruženja. ;

VEČERNJE NOVOSTI – O protestu taksista u Beogradu pod naslovom “Prete da će blokirati i mostove”. U tekstu “Zbog prodaje diploma 120 godina robije” o nastavku sudjenja u aferi “Indeks” ;u kojoj je optuženo 86 osoba, medju kojima 23 profesora na pravnim fakultetima u Kragujevcu, Nišu i Beogradu, kao i studenata, zbog primanja i davanja mita.
DANAS – Pod naslovom “Odlaze s posla pred sudnicu da ‘spontano’ podrže direktora” o početku sudjenja poslovodstvu lučanske fabrike “Milan Blagojević – Namenska” zbog pogibije dvojica radnika u eksploziji u tom preduzeću 2017. godine. O glavnim temama predizborne kampanje na Kosovu i Metohiji uoči parlamentarnih izbora 6. oktobra u tektu “Srbi pričaju o izdaji, Albanci o taksama”.

POLITIKA – O predizbornoj kampanji u srpskim sredinama na Kosovu i Metohiji uoči izbora 6. oktobra pod naslovom “Politička zloupotreba Olivera Ivanovića”. O skupštinskoj raspravi o rebalansu budžeta u tekstu “Rebalansom do većih plata u proseku za 9,6 odsto”.

Beta