NOVI PAZAR – Forum žena Sandžačke demokratske partije organizovao je u prostorijama stranke sastanak sa članicama ne samo iz Novog Pazara već i iz Sjenice i Tutina koje su došle u velikom broju. Kako ističe predsednica Foruma žena, cilj sastanka bio je pre svega podrška stranci, druženje, bolje upoznavanje sa koleginicama iz drugih gradova kao i da čuju nove predloge i ideje koje se mogu realizovati uz pomoć čelnika stranke.

“Ovim sastankom na kome su u velikom broju prisustvovale žene članice Sandžačke demokratske partije iz Novog Pazara, Sjenice i Tutina, pokazali smo da naša stranka ima veliku podršku i od nas i da na ovaj način pokazujemo koliko smo jedinstveni”, kazala je predsednica Foruma žena SDP Azamela Papić.

Zahvalnost Forumu žena SDP iz Novog Pazara na pozivu da prisustvuju sastanku, uputile su i članice iz Tutina i Sjenice i kazale ovom prilikom da će se i one zalagati za stranku koja je otvorena za sve one koji žele da postanu deo nje.

Žene Foruma Sandžačke demokratske partije poslale su poziv svim ženama da se pridruže stranci koja pruža i koja će i dalje pružati sigurnost svim građanima, stranci koja je svojim delima pokazala da želi svima da obezbedi bolje sutra i koja će sigurno i ubuduće za to a i mnogo više da se zalaže.