BEOGRAD – Na gradskom delu auto-puta E-75 od mosta „Gazela” u smeru ka Aerodromu večeras od 23 časa do 3 časa izvodiće se radovi na postavljanju zastavica Republike Srbije i Maroka, saopštili su Putevi Srbiji i naveli da će radovi biti u pokretu, u preticajnoj saobraćajnoj traci.

Radovi na zameni habajućeg sloja asfalta na auto-putu E-75, na petlji „Ražanj“ trajaće do 7. oktobra do podne.

Do tada petlja „Ražanj“ je zatvorena za uključenje i isključenje sa auto-puta, a alternativni putni pravac iz pravca Beograda je petlja Pojate, a iz pravca Niša petlja Aleksinački rudnici.

Na putu Ruma (Voganj) – Ruma (veza sa A3) – odloženi su radovi na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz.

Radovi na popravci mosta preko Goleme reke na putu Kalna – Crni vrh trajaće od 1. novembra, a saobraćaj se odvija jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje vozila.

Do 10. oktobra izvode se radovi na putu Markovac – Aranđelovac, odnosno popravci mosta preko reke Misače uz naizmenično propuštanje vozila.

Alternativni putni pravac je Mladenovac – Belosavci – kružni tok u Krćevcu – Aranđelovac.

Na naplatnim stanicama na autoputevima nema zadržavanja vozila, a prema informacijama Uprave granične policije na izlazu preko graničnog prelaza Horgoš teretna vozila čekaju 60 minuta, na Kelebiji i Batrovcima 180, a na prelazu Šid 120 minuta.

indeksonline.rs