BEOGRAD – Na autoputu Obrenovac-Ub do 24. novembra odvijaće se radovi u pokretu u zaustavnoj saobraćajnoj traci u dužini od 1000 metara.

Na deonici Boljevci – Obrenovac do 29. decembra odvijaće se radovi na sanaciji kolovoza, zbog čega je i dalje na snazi obustava saobraćaja.

Alternativni putni pravac iz pravca Obrenovca je autoput Miloš Veliki.

Zbog zadržavanja vozila na graničnom prelazu Gradina, formirana je kolona teretnih motornih vozila u zaustavnoj saobraćajnoj traci na auto-putu E-80 i zbog toga je obustavljen prolaz za teretna motorna vozila na naplatnoj stanici Dimitrovgrad. Na autoputu kod Batajničke petlje do 27. novembra planirani su radovi od 7 do 17 c časova na vijaduktu u smeru od Novog Sada ka Beogradu.

U toku izvođenja radova za saobraćaj je zatvorena vozna i zaustavna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Na deonici Neštin – Rakovac u toku su radovi na putnom objektu, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila na izvedenoj devijaciji.

Prema informacijama Uprave granične policije u 13.15 na graničnim prelazima Batrovci i Gradina na izlazu iz zemlje teretna vozila čekaju 60 minuta, a na graničnom prelazu Sremska Rača, takođe na izlazu, zadržavanje je 240 minuta.

indeksonline.rs