BEOGRAD – Putevi Srbije saopštili su danas da se na više puteva obavljaju radovi zbog čega je izmenjen režim saobraćaja.

Navode i da na auto-putu E-80, u zonama tunela “Progon” i “Pržojna padina” više nema magle i da je vidljivost normalna.

Na auto-putu E-75, petlja “Batočina” – petlja “Ćuprija” traju radovi na obeležavanju oznaka na putu, i to sledećom dinamikom – od 10.11. do 13.11.2020. g, desna ivična linija, iz smera Niš-Beograd, za saobraćaj zatvorena vozna saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom.

Od 17.11. do 21.11. leva ivična i razdelna linija, iz smera Niš-Beograd, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna saobraćajna traka, a saobraćaj će se odvijati voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom.

Na teritoriji Zaječara povremeni sitni odroni, duž nestabilnih kamenih kosina, u klisurama, usecima, zasecima. Najviše ih ima na putu I B – 34 (Ðerdapska magistrala) gde se savetuje oprezna vožnja i pridržavanje saobraćajne signalizacije, koja obaveštava o odronima.

Na putu Boljevci – Obrenovac traju radovi na sanaciji kolovoza, do 29. decembra i dalje je na snazi obustava saobraćaja.

Alternativni putni pravac iz pravca Obrenovca auto-put E-763 (Miloš Veliki).

Na putu Kula (Bačka Topola) – Vrbas (Savino Selo), do 21. novembra traju radovi na pojačanom održavanju, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

indeksonline.rs