BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da “niko neće da štiti” Dragana Markovića Palmu ako je “počinio bilo šta” od onoga za šta ga okrivljuje potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić.

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara prilikom početka izgradnje kovid bolnice u Novom Sadu, rekao da ga je “sramota da odgovara” na ta pitanja jer je Tepić “pričala u javnosti da ima dokaze” a onda je u tužilaštvu kazala da neće da ih predoči.

“Niko neće da štiti Markovića ako je bilo šta počinio. Niko nikoga neće da štiti. ; Sve te priče su odvratne. Pustite institucije da rade svoj posao, pustite tužilaštvo i sudove da rade svoj posao”, rekao je Vučić povodom optužbi da je Marković na svojim “žurkama” u Končarevu i Jagodini podvodio devojke i maloletnice.

On je na pitanje o nastavku dijaloga Beograda i Prištine u Briselu rekao da je “pozvan za 11. maj i da će ići na dijalog ako ga bude”, a da će ako ne bude bilo dijaloga “raditi nešto drugo na nekom drugom mestu”.

indeksonline.rs/Beta