BEOGRAD – Olgica Markanović, vlasnica medicinsko-estetskog centra “Tajas” u Beogradu, koja je uhapšena danas na granici nakon prijave da je neovlašćeno pružala medicinske usluge iz oblasti estetike, čime je izazvala telesne povrede i narušeno zdravlje njenih pacijenata, na društvenim mrežama se predstavljala kao edukator!

Tužilaštvo je saopštilo da je Markanović uhapšena po prijavi udruženja Interdisciplinarne estetske i antiejdžing medicine Srbije „SESIAM“, zatim informaciji Ministarstva zdravlja Republike Srbije kao i po prijavi oštećenih žena.

Kako se može videti na njenom Instagram profilu, nadrilekarka se predstavljala kao edukator, a objavljivala je i fotografije različitih sertifikata i diploma verovatno kako bi kod posetilaca ostavila utisak zaista obučene za taj posao.

Na njenom profilu se može još videti da je bila sagovornica različitim televizijama i portalima koji se bave izgledom i negom, a čak je dobila i nagradu u Banjaluci koja se dodeljivala najuspešnijim privrednicima.

Nakon saslušanja osumnjičene, a u zavisnosti od iznete odbrane, dežurni zamenik javnog tužioca će odlučiti da li će protiv osumnjičene O. M. podneti predlog za određivanje pritvora. Takođe u dokaznim radnjama ispitaće sve oštećene i svedoke, narediti veštačenje telesnih povreda oštećenih i po potrebi preduzeti druge neophodne dokazne radnje radi donošenja odluke.

indeksonline.rs/nova.rs

Prethodni tekstMilan Milanović na klupi Novog Pazara
Sledeći tekstSrbija jedna od zemalja Evrope sa najviše pušača