NOVI PAZAR – Muamer Bačevac, gostujući u Dnevniku RTV Novi Pazar, izrazio je uverenje da je otvaranje angio sale u Novom Pazaru samo uvertira za dobijanje Kliničko bolničkog centra u Novom Pazaru, a pred građanima je, kazao je, istorijska šansa da se tako nešto desi.

Naglasio je, u ovdašnjoj angio sali, intervencije se obavljaju kao u bilo kojoj zdravstvenoj ustanovi u svetu.

”Samim otvaranjem angio sale predsednik Vučić je obećao meni, mojim kolegama, našim sugrađanima i svim građanima Sandžaka da će Novi Pazar dobiti Kliničko bolnički centar, a ja verujem da je to najveći hajrat koji će ostati iza nas” kazao je on.

On je kazao da su se u SDP-u zahvaljujući poverenju, uticaju i odnosu poštovanja koje uživaju uspeli da se etabliraju kod koalicionog partnera kao izuzetno ozbiljni i respektovani.

”Uvideli su da ono što mi tražimmo jeste realno i da imamo najbolje želje i za svoj grad i za državu. U sledežem periodu će Sandžak zasijati onako kako treba da sija, a Novi Pazar će biti centar regiona sa najavljenim infrastrukturnim radovima kakvi su gasovod, autoput, Kliničko bolnički centar, a kasnije i Medicinski fakultet zahvaljujući čemu će Novi Pazar dobiti obrise grada kakvog građani ovog dela Srbije zaslužuju”.

Predstojeći izbori su i za Bošnjake i sve građane Sandžaka izuzetno važni, kazao je Bačevac. Koalicija, čiji je SDP ozbiljan faktor, državu je u teškim vremenima vodila na ozbiljan način, istakao je Bačevac i kazao da je pomenuta koalicija dobra za sve građane a prvenstveno za građane Sandžaka jer garantuje stabilnost, mir i razvoj.

”Druge stranke obećavaju slične stvari ali samo stranke koje budu u vlasti mogu to da učine. Opozicija govori o KBC u Novom Pazaru. Glas za njih je glas protiv tog prjekta jer oni neće biti u vlasti i svojim agresivnim političkim programom mogli bi da ugroze realizaciju ovog vitalnog projekta i svega što smo već ugovorili” kazao je Bačevac.

Bačeac je naglasio da su Bošnjaci postigli visok stepen političke zrelosti i da će glasati za one koji mogu da ostvare obećano i za ljude iza kojih stoje dela, što je prema njegovim rečima najbolji garant biračima da će ostvariti sve o čemu je bilo reči tokom kampanje.

”Podrška glasača i broj glasova odrediće naš uticaj u ovoj vlasti, biće ozbiljan garant da ono što obećavamo možemo i da realizujemo, a da sa druge strane možemo da tražimo da ono što nam je obećano bude i urađeno” kazao je Bačevac.

On je pozvao građane da se u velikom broju odazovu i dođu na predizborni skup SDP-a, zakazan za nedelju, 20. marta u 12h, u dvorani Pendik i time kako je rekao pokažu interesovanje za razvoj ovog kraja, za planove, program i ideje koje će im biti predstavljene. Skupu će prisustvovati i predsednički kandidat Aleksandar Vučić.