NOVI PAZAR – Sa prvim danima proleća počela je i građevinska sezona u Novom Pazaru. U planu je da se uradi 68 ulica u svim delovima grada. Od Ministarstva privrede dobijena su sredstva za rekonstrukciju ulice generala Živkovića. Početkom sledeće nedelje biće otvorene I asfaltne baze, pa će već pripremljene ulice ubrzo biti I asfaltirane.

Ulica u u Trnavi prema džamiji će uskoro biti asfaltirana. Ovaj projekat nije jedini, koji je urađen u proteklih nekoliko godina za ove meštane, koji kažu da imaju sada bolje uslove za život. Asfalt za nekoliko dana sa nestrpljenjem očekuju.

Odbornik u Skupštini grada Irfan Međedović ističe da će se i u narednom periodu u naselju Trnava raditi brojni projekti.

Pomoćnoik gradonačelnika Nihad Hasanović danas je obišao gradilište i razgovarao sa meštanima. On je istakao da će se u Novom Pazaru raditi istim intezitetom kao i prethodnih 12 godina. Planom asfaltiranja ulica obuhvaćena su sva naselja u Novom Pazaru. Ulica u Trnavi , na Hadžetu, u Požegi i Požežini, Obilaznica i deonica sa dva mosta puta prema Tutinu su radovi koji se izvode prema nalogu Vlade, Puteva Srbije i resornog ministarstva.

Još jedna intezivna građevinska sezona je najavljena. Do sada su potpisana dva ugovora, koja obuhvatuju 68 ulica, koje će biti asfaltirane u Novom Pazaru.