NOVI PAZAR – Lider naprednjaka u Novom Pazaru ukupno je osvojio 24.255 glasova, a ubedljivo je trijumfovao na biračkim mestima u osnovnim školama “Stefan Nemanja”, “Bratstvo”, “Vuk Karadžić”, Kulturnom centru, u naseljima Deževski put, Selakovac, Mur, Blaževo, Jošanica, kao i gotovo svim selima.

Drugoplasirani u Novom Pazaru bio je kandidat Ujedinjene opozicije Zdravko Ponoš sa 7.780 glasova, a najveću podršku imao je na biralištima u osnovnim školama “Stefan Nemanja”, “Vuk Kardžić” i “Desanka Maksimović”, kao i Kulturnom centru.

Biljana Stojković, ispred koalicije “Moramo”, osvojila je 1.775 glasova, a samo na jednom biračkom mestu je imala više od 100 glasova i to u OŠ “Stefan Nemanja”.

Lider Dveri Boško Obradović najviše glasova “pokupio” je u naseljima Šestovo i Deževski put, a kandidat “Nade” Miloš Jovanović u Drugoj mesnoj zajednici.

Mnoge je iznenadio rezultat Miše Vacića iz “Srpske desnice” koji je u Novom Pazaru dobio 478 glasova. Zanimljivo je da je najbolje rezultate ostvario na biračkim mestima u Muru, Dojeviću i Lugu, naseljima sa većinskim bošnjačkim stanovništvom.

Kandidatkinja “Suverenista” Branka Stamenković osvojila je 492 glasa, od kojih je najviše stiglo sa biračkih mesta u Kulturnom centru, “Bratstvu” i Muru.

podsećamo, došlo je do greške prilikom analize u tekstu o porazu u mestu grubetiće, na kojem je vučić osvojio veliku većinu glasova 

indeksonline.rs/Radio Sto plus