BEOGRAD – U Srbiji sutra ujutru po kotlinama i rečnim dolinama mestimično magla, tokom dana umereno do potpuno oblačno, u Banatu, istočnoj i južnoj Srbiji ponegde sa slabom kišom, a na visokim planinama sa kratkotrajnim snegom.

Vetar slab i umeren, na istoku Srbije povremeno i jak zapadni i severozapadni. Najniža temperatura od 2 do 7, a najviša od 7 do 11 stepeni, saiopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U Beogradu umereno do potpuno oblačno i suvo.

Vetar slab i umeren, zapadni. Najniža temperatura oko 5, a najviša oko 10 stepeni.

U Srbiji u petak umereno oblačno sa sunčanim intervalima i u većem delu suvo, osim u Banatu, na istoku i jugoistoku zemlje gde se očekuje lokalna pojava kratkotrajne kiše, a na visokim planinama slab sneg.

Za vikend novo naoblačenje, uz pad temperature sa kišom u nižim i snegom u višim predelima, naročito na zapadu i jugozapadu Srbije, gde će ponovo doći do stvaranja snežnog pokrivača. U Vojvodini uglavnom suvo.

U ponedeljak još ujutro i pre podne na istoku i jugu se očekuje slaba kiša, na planinama slab sneg. Zatim suvo, a novo naoblačenje sa kišom očekuje se u četvrtak, 1. decembra.

Tanjug