Naslovna FB Glavna EKSPRESAN POTEZ NOVOG PAZARA! Poznato ime novog trenera?

EKSPRESAN POTEZ NOVOG PAZARA! Poznato ime novog trenera?

Novi Pazar je na putu da ekspresno reši pitanje šefa struke, koje je postalo aktuelno nakon današnje ostavke Aleksandra Stankovića, a kojoj je prethodio poraz od Kolubare (0:1) na Džaizkoin areni.

Kako trenutno stoje stvari, Feđa Dudić vratiće se u Novi Pazar, ali ovog puta kao trener. Nekadašnji strateg Sarajeva i Veleža nosio je plavi dres pre više od deceniju u elitnoj divizije Srbije.

Javor ugrozio ambicije Voše o evropskoj jeseni, Gigić ostavio bod u Ivanjici
“U završnim smo pregovorima sa Feđom Dudićem, koji bi trebalo da preuzme ekipu nakon odlaska Stankovića. Poslali smo mu konačnu ponudu i očekujemo odgovor do nedelje u podne, kada će zasedati klupsko rukovodstvo”, kažu u pazarskom superligašu.

Dudić se pominjao kao najozbiljniji kandidat za klupu najprijatnijeg iznenađenja Mozzart Bet Superlige i po odlasku Vladimira Gaćinovića, a pre dolaska Damira Čakara.

“Tada nismo realizovali ideju. Dudić je zahtevao ugovor na duži vremenski period, a naš klub u tom momentu nije bio spreman da mu ispuni zahtev. Sada smo izašli sa predlogom o saradnji do jula 2024”, navode čelnici Pazara.
A ako Dudić ponovo kaže – ne?
“U opticaju je još nekoliko domaćih trenera sa kojima je bilo kontakta. Uglavnom, naš Upravni odbor sutra će doneti konačnu odluku”, najavili su u Novom Pazaru.

indeksonline.rs/mozzartsport.com

Exit mobile version