BEOGRAD – Na auto-putu E-75, na petlji Aleksinac, 17. i 18. jula, od 7 do 17 časova, biće izvođeni radovi na elektroinstalacijama u razdelnom pojasu, uz zauzimanje preticajne saobraćajne trake smera ka Beogradu, saopštilo je danas Javno preduzeće Putevi Srbije.

Na putu Ćuprija – Despotovac, u mestu Ćuprija, do 20. jula na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na pojačanom održavanju kolovoza i natputnjaka. Saobraćaj iz Ćuprije odvijaće se putem Ćuprija – Glogovac – Medveđa – Despotovac.

Na auto-putu E-75, zona petlje Vodanj, do 31. jula izmenjen je režim saobraćaja zbog radova na sanaciji nadvožnjaka. Saobraćaj se u smeru Niša odvija voznom i preticajnom saobraćajnom trakom, a u smeru Beograda zaustavnom trakom.

Na auto-putu E-75, petlja Beograd – petlja Lasta, u oba smera, do 18. jula, do 06 sati, biće izvođeni radovi na obeležavanju razdelne linije, uz zauzimanje preticajne saobraćajne trake.

Na putu Oraovica – Predejane, do 01. novembra na snazi je obustava saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji mosta preko reke Južna Morava. Alternativni putni pravac je lokalni put od Sarajevskog mosta do naseljenog mesta Grdelica.

Tanjug