NJUJORK – Melanija Tramp nije pratila supruga, bivšeg američkog predsednika na pojavljivanjima u sudu zbog tri krivična postupka koja su pokrenuta protiv njega, niti mu se pridružila u preizbornoj kampanji, a umesto toga, pouvkla se u uski krug prijatelja, piše “Tajms”.

Njen poznanik, njujorški publicista R Kuri Hej kaže da Melanija mnogo vremena provodi sa svojim roditeljima i gledajući fakultete za 17-godišnjeg sina Barona.

“Ona je veoma važna za porodicu Tramp”, navodi Hej i dodaje da se Donald Tramp oslanja na njene savete i podršku, ali ističe da Melanija sve to radi iza zatvorenih vrata.

On opisuje Melaniju kao “veoma privatnu osobu” i ukazuje da su je ranije povredili zaposleni i “prijatelji” koji su pisali knjige o njoj i izneverili njeno poverenje.

Stefani Vinston Volkof, bivša pomoćnica Melanije Tramp, tvrdi da je supruga bivšeg predsednika umešana u Trampove napore da poništi rezultate izbora 2020. godine i da ih je podržavala.

“Mislim da je Melanija Tramp nekoliko puta dobila sudski poziv u okviru različitih istraga. Verujem da postoje dokazi koji će pokazati da je razumela šta se dešava”, rekla je Volkof u podkastu “Lights On”.

Sa druge strane, publicista Majk Volf objavio je u svojoj knjizi “Vatra i bes” da je Melanija plakala u noći kada je njen suprug izabran za predsednika SAD 2016. godine zbog uticaja koji će to imati na njen privatni život u Njujorku.

Međutim, Melanija je odbacila te navode.

Bliski saradnici navode da je, iako se činilo da dosta vremena provode odvojeno, Donald Tramp bio mnogo smireniji kada mu je supruga bila u blizini.

U nedavnom intervjuu za Foks njuz, Melanija je poručila da Donald ima njenu podršku u kampanji za reizbor.

Istraživanja javnog mnjenja pokazuju da će Tramp najverovatnije biti kandidat Republikanske stranke za predsednika 2024. godine, kao i da je trenutno izjednačen sa aktuelnim šefom Bele kuće Džozefom Bajdenom u podršci birača.

indeksonline.rs/Tanjug