Lidl Srbija i Ministarstvo za brigu o porodici i demografiju, sprovode zajednički projekat „Lupilu radionice ranog razvoja“ i tim povodom najavljuju predstojeću radionicu u Novom Pazaru, koja će se održati u subotu 16. septembra u Kulturnom centru, na adresi Stefana Nemanje 2, u trajanju od 10:00 do 12:00 časova.

Radionica, predviđena za roditelje dece uzrasta do tri godine , kao i buduće roditelje, biće vođena od strane specijaliste medicinske psihologije Anke Marjanović Radonjić i patronažne medicinske sestre Maje Karanović Kovačić, pri čemu će učesnici imati priliku da steknu znanje o važnosti prve godine života za razvoj deteta, kao i na koji način se partnerska dinamika menja prilikom dolaska novog člana porodice. Radionica će obuhvatiti i teme poput emocionalnog i psihološkog razvoja dece, između ostalog i kako prepoznati ponašanja koja odstupaju od uobičajenog razvoja i kada potražiti stručnu pomoć.

Dobrodošli su svi oni koji su se tek ostvarili u ulozi roditelja, ali i oni koje roditeljske obaveze tek čekaju.


Lupilu je Lidlov brend za najmlađe koji u svojoj paleti nudi paletu superupijajućih pelena i gaćica za bebe, napravljenih bez parfema i losiona, kao i širok asortiman kozmetičkih i higijenskih proizvoda koji neguju prirodnu zaštitnu barijeru nežne bebine kože, a koji su napravljene bez upotrebe sapuna, silikona i mineralnih ulja.

O Lidlu

Kompanija Lidl, kao deo nemačke Švarc grupe (Schwarz Gruppe), predstavlja jednog od vodećih prehrambenih trgovinskih lanaca u Nemačkoj i Evropi. Posluje u 32 zemlje širom sveta, sa oko 12.200 prodavnica, kao i više od 220 logističkih centara i skladišta u 31 zemlji sveta.

Lidl je u Srbiji svoje prve prodavnice otvorio u oktobru 2018. godine i trenutno ima 67 prodavnica u 38 gradova širom zemlje. Imamo dugoročne planove sa ciljem da potrošačima širom Srbije ponudimo jedinstveno iskustvo kupovine i najbolji odnos cene i kvaliteta, po čemu smo prepoznati u svetu. Na osnovu sertifikovanja od strane Top Employers Institute za najboljeg poslodavca, Lidl je nosilac sertifikata „Top Employer Serbia“ i „Top Employer Europe” već treću godinu zaredom.