U nedelju je na terenu TSC iz Bačke Topole odigran meč 13. kola Super Lige Srbije između domaćina TSC i Novog Pazara, a utakmica je završena remijem 1:1. Ovaj susret bio je ispunjen uzbuđenjem i tenzijom na terenu, dok su igrači Novog Pazara uspeli da odnesu bod sa gostovanja.

Prvi gol na utakmici postignut je u 55. minutu, kada je Uroš Lazić iz Novog Pazara savladao protivničkog golmana i doneo svojoj ekipi zasluženo vođstvo. Novi Pazar je držao prednost sve do 83. minuta, kada je Uroš Milovanović iz TSC-a uspeo da zatrese mrežu gostiju i izjednači rezultat.

Međutim, meč je bio obeležen i velikim brojem žutih kartona za gostujući tim. Sudija Aleksandar Živković pokazao je čak osam žutih kartona fudbalerima Novog Pazara, što je dodatno doprinelo tenziji na terenu.

Nikola Mirković, fenomenalni golman Novog Pazara, takođe je imao ključnu ulogu u ovom meču. U 88. minutu, dosuđen je penal za TSC, ali Mirković je uspeo da odbrani udarac i sačuva bod za svoju ekipu.

Ovaj remi postavlja Novi Pazar na šesto mesto na tabeli Super Lige Srbije, dok TSC zauzima treću poziciju.

Naredni izazov za Novi Pazar će biti u sredu, 1. novembra, kada će gostovati ekipi Železničara iz Pančeva u šesnaestini finala Kupa Srbije.

E.Ćorović/indeksonline.rs